fbpx
Skip links
Explore
Drag

Сватбена лимузина

Сватбена лимузина – тънкости при избора й

Сватбата е ярко тържествено събитие в живота на младоженците, което ще се помни дълги години. В този ден най-вече искате да се насладите на лукс, да правите най-смелите неща и да изпитате ярки, необичайни впечатления. Ретро лимузина за сватба ще е не само шикозно средство за придвижване на младата двойка, но и място за банкет, ако обмислите всички детайли предварително. Младежите се стремят да направят празника си незабравим и оригинален. Сватбен сценарий в лимузина вместо ресторант е чудесен начин да изненадате гостите и в същото време перфектно да комбинирате официалната част с обиколка на града, фотосесия и банкет. Предварително трябва да обмислите маршрута и да решите как ще се организират подробностите.

Лимузината е един от видовете автомобили, които предизвикват интереса на мнозина и привличат искрено внимание. Със сигурност всеки иска да се вози веднъж в такава стилна кола или поне просто да погледне вътре и да разбере какво има в кабината.

Поръчката на лимузини за сватба е утвърдена традиция в 21 век. Можете да изберете строг черен, шикозен бял, закачлив розов или луксозен червен автомобил. Има и най-различни модели – от обичайните мерцедеси до суперавтомобили лимузини. Диапазонът е огромен. А с избора си вие давате тон на цялото тържество.

Как да изберем лимузина за сватба

Ако решите да поръчате лимузина за сватба... просто трябва да изберете коя. Изборът е достатъчно голям. На първо място, препоръчваме да обърнете внимание на формата, в който е планирано тържеството и кои са вашите гости.

За семейно тържество с роднини, колеги и близки приятели е най-добре да поръчате класически сватбени лимузини Mercedes или Lincoln в черно или бяло – печеливша опция, която съчетава строгост и елегантност. Такъв избор ще бъде одобрен както от улегнали родители, така и от взискателен шеф.

Ако имате нужда от лимузини за сватба във формат на забавно парти за всички ваши приятели, обърнете внимание на лимузините от марката Hummerголяма и весела компания може лесно да се побере в такава кола и благодарение на високото й окачване, можете да се любувате на гледките по пътя. За такова тържество изберете ярки цветове, като розово, жълто или бяло – това ще създаде весела атмосфера и вашите гости няма да объркат вашата сватбена лимузина с друга, докато се разхождат.

Ако сте планирали тематична сватба, връхната точка на тържеството ще бъде появата на булката в ретро лимузина. В зависимост от концепцията поръчайте лимузина за вашата сватба в червено, бяло или розово.

Резервирайте разумно лимузина за вашата сватба

След като сте  решили каква лимузина искате за вашата сватба трябва да резервирате дата предварително. Ключовите фактори, на които трябва да обърнете внимание при избора на компания за сватбени лимузини са опитът на водачите и качеството на автопарка. Ние Ви предлагаме точно това – професионалисти с доказан опит и качество!

Лимузината е кола, която не е лесна за управление, тъй като при шофиране трябва да се вземат предвид характеристиките на нейния дизайн и размери. Не всеки шофьор ще може да паркира и да я обърне в тесен двор, например. Когато поръчвате лимузина за сватба, уверете се, че шофьорите са опитни, така че проблемите с колата да не помрачат празника ви.

Как да украсим лимузина за сватба?

Тъй като самата кола е доста красива, не трябва да я обличате в цветни балони, панделки и пищна украса. Най-добрата украса на лимузина е композиция от свежи цветя. Те ще създадат красив ореол около млада двойка. В същото време тяхната естественост ще подчертае високия статус на автомобила. По правило тази функция се поема от компаниите за коли под наем. Специален екип от флористи ще подреди аранжировката по най-добрия възможен начин, като се погрижи цветята да изглеждат свежи възможно най-дълго.

Какво трябва да се предвиди?

За да не бъде помрачен празникът в лимузината от неприятни обстоятелства, трябва предварително да помислите за възможните рискове. Имайте предвид, че докато колата се движи, напитките могат да се разлеят или храната може да падне върху луксозното облекло. Когато поръчвате лимузина, уверете се, че имате качествена климатична или отоплителна система, в зависимост от сезона. Също така си струва да се има предвид, че колата трябва да има няколко места повече от гостите, така че да има свободно пространство. Празнуването на сватба в лимузина е забавно, необичайно и интересно. Такова пътуване ще превърне сватбата в истински празник, който ще бъде запомнен дълго време от младите съпрузи и техните гости.

Оставете коментар

Call Now Button