fbpx
Skip links
Explore
Drag

Сватба в тропически рай

Тропическата сватбена дестинация, независимо къде трябва задължително да бъде на вашия радар. Не само, че тези места са пълни с преживявания, достойни за собствен сериал на Netflix, това не е толкова изненадващо – те предлагат уникални възможности за сватбено място за партита от всякакъв размер, стил и формалности.

Със срещи с делфини, обиколки, чартъри, гмуркане с шнорхел и други, това ще бъде незабравим хит за гостите, пътуващи от близо и далеч, за да празнуват с вас. Така че днес не само искаме да говорим защо е хубаво, ако имате склонност към приключения, да изберете тропическа дестинация за сватба или меден месец, но също така искаме да споделим няколко забавни идеи за включване на местната култура във вашия собствен красив празник. Можем ли да получим черупка ако решите да проведете вашия празник там, надяваме се, че да?!

Кухня от морето до масата, крайбрежни басейни, частни плажни кабинки, най-съвременни технологии, занаятчийски продукти за баня, лесен достъп до яхтено пристанище… Ключовите места на всеки тропически остров варират от страхотни до още по-страхотни. И това не обхваща само настаняването на гости. Говорим също така за убийствени места за сватби! Съществува мит, че сватбите в плажните дестинации трябва да се случат задължително на плажа, но нека бъдем реалисти… ограничения не съществуват. Ресторанти, покриви, вили, бални зали, музеи и галерии са потенциални възможности за провеждане на тържеството. Дори сме виждали церемония да се случва на ръба на инфинити басейн с онези кристално чисти води, които блестят на заден план. Тропическите острови предлагат експоненциален избор, независимо дали вашата сватба е по-интимно събиране на любими хора или луксозна гала вечеря, която събира всички, които познавате.

Ключови изживявания

Едно от нещата, които обожаваме в сватбите по дестинации, е тяхната вродена способност да потапят двойката и техните гости в многодневно изживяване. И не е нужно да организирате множество партита, за да постигнете това! Виждаме все повече и повече двойки да планират свободни маршрути за уикенда, където гостите им могат да изберат да се включат (или не) в споделени преживявания като гмуркане в подводни резервати, плаване по залез слънце с вино и колбаси и обиколки за наблюдатели на дивата природа.

Вашите гости могат да пристигат и заминават в различни дни, но предлагайки им гъвкавостта да избират собственото си приключение (независимо дали това е посещаване на групова екскурзия или просто почивка на плажа) е прекрасна алтернатива на поредица от официални събития, в които те се чувстват задължени да участват. Дайте възможност на гостите си да опознаят другите ви любими хора в по-спокойна обстановка и оставете натиска настрани и просто се забавлявайте, така и вие също ще се насладите на тези ценни моменти с вашите гости. Нека си го кажем. Вие трябва да сте почетният гост!

Луксът изобилства на всяка тропическа дестинация. Ол инклузив курорти и прекрасни изживявания за всички ваши гости. Огромни бунгала, веранди, обрасли с растения, плаващи тики барове, вани за накисване на открито и динамични круизни велосипеди за изследване на острови са само някои от вълнуващите предимства на луксозните курорти. Преди или след сватбения ден можете дори да се отпуснете с масаж за двойки с изглед към черна бамбукова гора. Спокойствието, обслужването в бели ръкавици и несравнимата красота са основните елементи на изживяването, което може да получите на всяка тропическа дестинация. Повярвайте ни, вашите гости няма да са преживели такава сватба преди, а вашата никога няма да забравят!

Създайте подбран плейлист за вашия сватбен ден с оптимистична плажна музика, за да настроите гостите си за тяхното екзотично раздаване. Хей, сигурни сме, че поканените ще хванат малко слънце преди и след като видят изричането на вашето заветно „Да“!

Изненадайте ги и ги зарадвайте с подаръци за добре дошли в съвременен островен стил, включващи ръчно подбрани лакомства като тако и текила, мрежести пазарски торбички, кърпи, акварелни карти и местни дреболии… каквито и лакомства да подхождат на вашия сватбен стил, разкажете своята история и насочете към културата на мястото, което сте избрали. Ще спечелите бонус точки, ако вашите гости могат да използват тези подаръци през уикенда! Просто имайте предвид с какво могат и с какво не могат да отлетят обратно. Има причина често да се избират сватбени подаръци за добре дошли, които са годни за консумация или такива, които са компактни!

Бъдете креативни с транспорта! Може би бихте могли да планирате групово плаване от церемонията до рецепцията, да предложите основни ястия от района в пакет с лека закуска за пътуването от курортния блок до мястото на събитието, да подобрите вечерното си изпращане с розова количка за голф, включваща красива украса. Запитайте се: „Как можем да се забавляваме по време на сватбата?“

Включете специално развлечение по време на престоя! Винаги е вълнуващо да има местни изпълнители, които правят шоу по време на партито за добре дошли, репетиционна вечеря или прием. Фойерверките може да са били предпочитани в миналото, но днес двойките избират живи художници, танцьори на огън, пясъчни артисти и други подобни.

Това са само няколко от многото идеи, за да започнете! Можете да обмислите всички творчески идеи под слънцето с вашия партньор, но повярвайте ми, на тропически остров няма недостиг на вдъхновяващи такива.

Отвъд сватбата обаче, тропическите дестинации са отлична дестинация и за меден месец. Ботаническата природа и блестящите води с цвят на мента са достатъчна причина да се отправите на там за вашето следсватбено бягство. Тропическите острови предлагат редки възможности за зърване на застрашени видове в техните естествени местообитания, о, боже! Разбира се, има и дейности като каране на кану, каяк, сладководен и соленоводен риболов, колоездене и къмпинг сред дивата природа, на които да се насладите по време на вашия месен месец. В крайна сметка тропическите сватбени дестинации са пълни с романтични изживявания, които могат да ви помогнат да се откъснете от останалия свят, да живеете бавно и да се възхищавате на чудото на този момен.

Оставете коментар

Call Now Button